Bemer-terapia

Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER® on yksi tämän hetken tehokkaimpia hoitomuotoja, jolla tuetaan sairauksien ennaltaehkäisyä ja niistä paranemista. Kyse on fysikaalisesta terapiasta, joka stimuloi paikallisesti heikentynyttä tai häiriintynyttä mikroverenkiertoa tukien näin terveyden ylläpitoa ja sen palauttamista. Nykyinen BEMER-laitesukupolvi perustuu viimeisimpiin tutkimustuloksiin. BEMER® käyttää hyväkseen maailmanlaajuisesti ainutlaatuista signaalirakennetta, sekä siihen perustuvia päivä- ja yöhoitoihin kehitettyjä ohjelmia.

BEMER-hoito soveltuu koko kehon ja sen luonnollisten säätelymekanismien hoitoon. Siksi sitä käytetään oireista riippumatta täydentävänä hoitona erilaisissa tervehtymisprosesseissa. BEMER® auttaa myös suorituskyvyn parantamisessa vapaa-aikana, työssä ja urheilussa.

Tämän takia käytämme BEMER-terapiaa hoitolaitoksessamme.

 

Meiltä Bemer-hoidot, hoitolaitteiden vuokraus kotikäyttöön sekä myynti.

 

Käyttökokemuksia Bemerin käytöstä urheilussa:

”Huippu-urheilussa kroppa joutuu usein koville. Bemerin käyttö ennen harjoituksia käynnistää kropan normaalia nopeammin. Aineenvaihdunta ja hengityselimet alkavat toimimaan nopeammin heti harjoituksen alkuvaiheessa, lihaksiston hermotus ja terävyys heräävät aikaisemmin. Olen huomannut, että Bemeriä käytettäessä nämä ominaisuudet myös kehittyvät pikkuhiljaa paremmiksi. Bemer myös nopeuttaa palautumista, koska se jatkaa aineenvaihdunnan toimintaa ja näin ollen poistaa kuona-aineita ja maitohappoja elimistöstä. Palautumiseen on syytä kiinnittää huomiota jatkuvasti, näin harjoituksista saa enemmän irti ja pystytään ehkäisemään ylirasituksesta johtuvia vammoja. ”

-Toni Ketelä, Suomen maajoukkueen sprinttihiihtäjä-