Fysiikkavalmennus

JOUKKUEELLE

Tarvitseeko joukkueenne lisää liikkuvuutta, voimaa tai nopeutta? Kaipaatteko vinkkejä monipuolisempaan harjoitteluun? Tiesittekö, että monipuolinen harjoittelu ehkäisee myös urheiluvammojen syntymistä? Fysiikkavalmennustamme voivat hyödyntää niin juniori- kuin aikuisjoukkueet. Ottakaa yhteyttä, niin mietitään yhdessä juuri teidän joukkueellenne sopivia harjoitteita, jotka tukevat lajianne ja edesauttavat parempiin tuloksiin.

URHEILIJALLE

Haluatko parantaa omaa tulostasi? Koetko, että harjoittelussasi on jollakin osa-alueella puutteita? Haluatko oman harjoitusohjelman, joka tukee juuri sinun lajiasi ja vahvistaa juuri sinun heikkouksiasi? Fysiikkavalmennukseen voit saada vinkkejä, olit sitten yksilö- tai joukkueurheilija.

TYÖPAIKALLE

Kaipaatteko tyky-päiväänne jumpan vetäjää? Ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin neuvotellaan lisää!

FYSIIKKAVALMENTAJA

Kari Salmella on yli 20 vuoden kokemus valmentamisesta. Hän toimii painivalmentajana, sekä viimeisten vuosien ajan hän on myös vetänyt fysiikkavalmennusta eri joukkuelajeille sekä yksilöurheilijoille. Hänen valmennettavinaan on ollut niin juniori- kuin aikuisurheilijoitakin. Valmentajan ammattitutkinnon hän suoritti vuonna 2008 Pajulahdessa.

TIEDUSTELUT

Mieluiten sähköpostitse, joko osoitteeseen posti@palosaarenhierontapiste.fi tai täyttämällä yhteydenotto-lomakkeen.