LPG

LPG-hoito on alipaineella tapahtuvaa kehon pehmytkudosten muokkausta, joka aktivoi kehon omia mekanismeja vilkastuttaen moninkertaisesti verenkiertoa ja lymfakiertoa. Perinteisessä pehmytkudoskäsittelyssä kudosta painetaan, mutta LPG:ssa alipaine nostaa kudoksia ylöspäin.

LPG-hoito on turvallinen ja hellävarainen, mutta silti uskomattoman tehokas. Hoito palauttaa lihakset tehokkaasti urheilusuorituksen jälkeen sekä nopeuttaa urheiluvammojen paranemista. Sillä saadaan apua myös särkyyn, jäykkyyteen ja turvotukseen.

Luonnollinen ja turvallinen hoitomuoto

LPG on kehitetty Ranskassa ja sen tekniikka on patentoitu vuonna 1986. Vuosien varrella siitä on tehty yli 80 tieteellistä tutkimusta. FDA on hyväksynyt sen lääketieteelliseksi hoitolaitteeksi vuonna 2000.

Hoitopäässä on kaksi toisistaan riippumatonta rullaa, joiden pyörimissuuntaa sekä -nopeutta pystyy säätelemään. Myös alipaineen tehoa on mahdollista säädellä. Tämän johdosta se soveltuu moniin erilaisiin hoitoihin.

Hoidon aikana asiakas pukee päällensä hoitoasun, jonka tarkoituksena on vähentää kitkaa hoitopään ja ihon välillä. Tällöin hoito on sujuvampaa, eikä ihokarvat pääse tarttumaan hoitopään rulliin kiinni ja yliherkkä kudos kestää paremmin hoitoa. Jalkoja hoidettaessa asuksi kelpaa myös esim. kireät juoksuhousut.