Tuotteet

Haluamme, että hyvinvointisi jatkuu myös kotona. Siksi olemme valinneet huolella tuotteita, jotka voivat auttaa sinua voimaan paremmin.  HumanToolia voi myös tilata kätevästi tilauslomakkeen kautta. Tuotteita voi ostaa myös liikkeestämme, mutta varauduthan odottamaan hetken, jos meillä on juuri hoito menossa. Parhaimman palvelun voimme taata, jos soitat etukäteen ja sovimme ajan, kun tulet katsomaan sinua kiinnostavaa tuotetta.

Klikkaa tuotenimeä, niin pääset lukemaan tuotteistamme lisää:

 

Ihanat tukisukat luomupuuvillasta

Hyvästi tylsät tukisukat! Nyt voit pitää verenkiertoa parantavia sukkia, ilman että kukaan edes tietää niiden olevan tukisukat.  Näillä sukilla luot iloa ja väriä myös työpaikallesi ja mikä parasta… huomaat jalkojesi jaksavan paljon paremmin! Jos myös työkaverisi kadehtivat näitä, niin tulemme mielellämme esittelemään tukisukkia työpaikallesi. Ota yhteyttä niin sovitaan tarkempi aika.

 

HumanTool tasapainoistuin

Helpolla tavalla apua selkävaivoihin. Tutustu tarkemmin tuotteeseen ja tule testaamaan sitä liikkeeseemme. Tämä sopii myös työpaikoille useamman työntekijän käytettäväksi. Tarvittaessa voimme tulla vakuuttamaan työnantajasi tuolin hyödyistä työpaikallesi.

 

Kinesioteippi

Kinesioteippejä ei ole voinut olla huomaamatta, jos vähääkään seuraa esim. olympialaisia. Nämä värikkäät, joustavat teipit ovat auttaneet monenlaisissa vaivoissa. Vaikka niitä näkeekin paljon urheilijoilla, niin yhä useammat ”tavallisetkin” ihmiset kulkevat nykyään teipattuina. Meillä on myynnissä Sarasa kinesioteippiä kolmea eri väriä.